Zorginstellingen

Buro Zorg Totaal ondersteunt zorginstellingen bij het effectief en efficiënt uitvoeren van hun activiteiten.

Bijvoorbeeld door het leveren van extra capaciteit zoals vakkundige verzorgenden IG, verpleegkundigen of leidinggevenden.

CAPACITEITSVRAAGSTUKKEN

Op welke wijze gaat u om met pieken in relatie tot de beschikbare personeelscapaciteit? In hoeverre heeft u op elk willekeurig moment de juiste vakspecialisten in huis om aan een bepaalde zorgvraag te kunnen voldoen? Continuïteit in de bedrijfsvoering is essentieel en vormt veelal de basis voor een adequate en efficiënte zorgverlening.

Buro Zorg Totaal kan u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen u direct voorzien van extra capaciteit in de vorm van vakbekwame zorgmedewerkers, waarbij uw zorgbehoeftevraag leidend is. Deze tijdelijke inzet zorgt voor continuïteit binnen uw organisatie. Bovendien hoeft u geen onnodige overheadkosten te maken voor overtollig personeel.

MANAGEMENTVRAAGSTUKKEN

Het op een adequate wijze afstemmen van uw zorgaanbod op de zorgvraag is een complexe aangelegenheid. Natuurlijk wilt u op ieder moment de beste zorg kunnen aanbieden, maar op welke wijze gaat u dat organiseren binnen de gestelde kaders? In hoeverre zijn deze kaders nog actueel en bruikbaar? De gezondheidszorg is immers een dynamische markt en vraagt om flexibiliteit. Buro Zorg Totaal kan u hierbij op diverse vlakken en manieren ondersteunen.

 

Buro Zorg Totaal begeleidt complexe vraagstukken op het gebied van:

  • Veranderingstrajecten
  • Verbeter resp. coachingstrajecten
  • Strategiebepaling
  • Risicomanagement

 

Daarvoor biedt Buro Zorg Totaal u gekwalificeerde, gedreven en ervaren interim managers.

Meer weten? Bel of mail ons gerust. Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Het exact afstemmen van uw zorgaanbod op de zorgvraag is in de praktijk vaak een onmogelijke opgave. Zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Het afstemmen van uw personeelscapaciteit op pieken, is duur. Te weinig personeelscapaciteit, waardoor u geen of niet tijdig zorg kunt aanbieden, wilt u uiteraard voorkomen.

U wilt flexibele zorg kunnen inzetten waar nodig en afhankelijk van de zorgvraag.

Laurien van der Laan de Vries  - Zorg professional

 

    Engela is een hands-on manager, coach en begeleider. Haar grote ervaring, scherpe inzicht in kritische situaties en vasthoudendheid om verbeteringen daadwerkelijk door te voeren maken haar een bijzonder prettige collega en sparring partner. Teamwork is haar op het lijf geschreven en het begeleiden van lerende collega's levert echte zorgkwaliteit op. Engela is een fijne persoon om mee samen te werken, ze staat iedereen met raad en daad bij!

Marco Ferment  - Woonbegeleider

 

    Ik heb Engela leren kennen als een goede Werkbegeleider, maar bovenal als een zeer fijne collega, die realistisch is en recht door zee. Zij gaat voor het beste resultaat. Haar brede kennis op het gebied van zorg zijn een ervaring geweest voor ons team. Op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken en is ze altijd toegankelijk geweest.

 

Referenties

Buro Zorg Totaal BV      Pythagorasplantsoen 6     2493 ZS Den Haag     tel:  06 5243 8235     e: mail@burozorgtotaal.nl