Over Buro Zorg Totaal

Engela Senff is het gezicht achter Buro Zorg Totaal.

Engela vindt kwaliteit leveren en een persoonlijke benadering in de zorgverlening belangrijk.

Warm, punctueel en mensgericht gaat zij te werk voor het behalen van het optimale zorgresultaat.

Engela neemt u graag de zorg uit handen om u het leven en wonen makkelijker en plezieriger te maken

Ruime ervaring in de zorg

Engela heeft ruime ervaring in de zorg. Zo werkte zij voor diverse particulieren en zorginstellingen zoals IPSE De Bruggen, Stichting Pieter van Foreest en Steinmetz / De Compaan(heden Middin), Stichting Meavita Thuiszorg, Hww Zorg, Florence en Stichting Zorggroep Oldael.

 

Scherp inzicht

Engela heeft een scherp inzicht in kritische situaties en een grote mate van betrokkenheid en vasthoudendheid om verbeteringen door te voeren. Zij is een echte teamplayer en weet hoe zij lerende collega’s moet begeleiden om de zorgkwaliteit te verbeteren.

 

Meer weten?
Lees het
LinkedIn profiel van Engela Senff
of neem direct
contact op voor een kennismakingsgesprek.

Referenties

Marco Ferment  - Woonbegeleider

 

    Ik heb Engela leren kennen als een goede Werkbegeleider, maar bovenal als een zeer fijne collega, die realistisch is en recht door zee. Zij gaat voor het beste resultaat. Haar brede kennis op het gebied van zorg zijn een ervaring geweest voor ons team. Op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken en is ze altijd toegankelijk geweest.

 

 

Laurien van der Laan de Vries  -Zorg professional

 

    Engela is een hands-on manager, coach en begeleider. Haar grote ervaring, scherpe inzicht in kritische situaties en vasthoudendheid om verbeteringen daadwerkelijk door te voeren maken haar een bijzonder prettige collega en sparring partner. Teamwork is haar op het lijf geschreven en het begeleiden van lerende collega's levert echte zorgkwaliteit op. Engela is een fijne persoon om mee samen te werken, ze staat iedereen met raad en daad bij!

 

 

Marit Portielje-Schoonhoven  - owner Marpo Zorgverlening+

 

    Ik heb Engela meegemaakt in haar werk als collega zorgverlener en als mijn opdrachtgever. In beide rollen ging zij zeer professioneel, warm, punctueel en mensgericht te werk. Precies wat je nodig hebt voor het werken in de zorgsector zoals dat door Engela wordt bewaarheid. Zij zet mensen in haar kracht en ondersteunt waar nodig om met haar kennis en ervaring anderen te laten groeien. Kortom een Vakvrouw in de zorg die haar "mannetje" staat!!

 

 

Buro Zorg Totaal BV      Pythagorasplantsoen 6     2493 ZS Den Haag     tel:  06 5243 8235     e: mail@burozorgtotaal.nl